WOW produkter

Alle disse produkter, er fremstillet af plastikaffald, understøtter Plastic Bank: en social virksomhed med hovedkvarter i Canada, der sigter mod at rense op i plastaffald fra vores oceaner, samtidig med at de giver værdifulde muligheder for fattige samfund. Plastic Bank tilbyder beboere i Haiti, Filippinerne og Indonesien kontanter eller værdikuponer til gengæld for det affald, de indsamler, som derefter genanvendes til produkter under varemærket Social Plastic®.

 • Læs om denne sociale og aktive organisation!
 • Se om der er produkter i kataloget, som du kunne tænke dig, at få priser på, fra os!
 • Vores leverandør har en eksklusiv partnerskabskontrakt med Plastic Bank!

WOW produkter. Produceret af affald

-klik på billedet, så åbnes kataloget. Du finder bl.a.:

 • Papirposer af elefant afføring
 • Glas af gamle vinflasker
 • Kuglepenne lavet af kaffeaffald; mælkekartoner; gammelt papir; hvede affaldsrester mv..
 • Notesbøger med omslag lavet af tøjrester
 • Notesbøger af bambus
 • Poser
 • Drikkeflasker af plastikaffald
 • Keyhangere
 • Toilettasker af æbleskrælle – rester efter produktion af juice

…Og der er kun en del af det…

Finder du noget, som du finder interessant, og gerne vil have priser på, så kontakt os på en af følgende muligheder:

Kontakt os:
Tlf.  7070 7377
Mail: info@bettergogreen.dk

Læs om WOW konceptet

-klik på billedet, så åbnes brochuren

Alle produkter er fremstillet af plastikaffald, understøtter Plastic Bank: en social virksomhed med hovedkvarter i Canada, der sigter mod at rense op i plastaffald fra vores oceaner, samtidig med at de giver værdifulde muligheder for fattige samfund.

Plastic Bank tilbyder beboere i Haiti, Filippinerne og Indonesien kontanter eller værdikuponer til gengæld for det affald, de indsamler, som derefter genanvendes til produkter under varemærket Social Plastic®.

 

Godt for dig!  Godt for naturen!

WOW -den bæredygtige samling af reklameartikler produceret på en grøn, cirkulær og / eller 100% FairChain-måde. Det er nyt, hipt, innovativt og mest af alt, grønt!

Hvad er WOW?

WOW konceptet består af en række produkter, der bærer en virkelig historie om mennesker, der ønsker at gøre en forskel. De tilbyder en bred samling af produkter, der ikke kun er unikke og innovative, men også bæredygtige.
WOW-kollektionen vil udvides kontinuerligt, og fortæller nye historier med det ultimative mål, at udskifte salgsfremmende produkter som helhed over mod mere bæredygtigt producerede produkter.

Hvordan fungerer cirkulær økonomi?

WOW forklarer: “Normalt tager vi ressourcer fra jorden for at fremstille produkter, som vi bruger, og når vi ikke længere har brug for dem, smider vi dem væk. Take-make-affald. Vi kalder dette en lineær økonomi. Nu forvandler vi en lineær økonomi til en cirkulær økonomi: at holde produkter og materialer i brug. Det er uacceptabelt at fortsætte med at spilde ressourcer. Med nye måder at tænke på, kan vi redesigne systemet. Vi stræber efter at fortsætte med at lære om den cirkulære økonomi og den rolle, som samfundet kan være med på og i at fremskynde skiftet.

Cirkulær økonomi: Det er en ny måde at designe, fremstille og bruge produkter inden for grænserne af vores planeters ressourcer.”

Genbrug mere

Hjælp andre

Ryd op

Brug fornuften

Om os

Better go Green er seneste nye tiltag på adressen og er et datterselskab af GET LABELS ApS. Her tilbyder vi miljørigtige produkter med logotryk til din virksomhed, som du kan købe med god, grøn samvittighed.

Med mere end 25 års erfaring i den grafiske branche har vi fået en meget solid erfaring med tryk på rigtig mange produkter. Vi har siden 2011 betjent over 3.000 kunder, som er en bred vifte lige fra små enkeltmandsvirksomheder til store danske børsnoterede koncerner og til det Danske Kongehus. Det har givet os den faglige viden, der skal til for at vejlede dig og styre produktionen sikkert i mål.

Vi har nogle af landets bedste priser på etiketter, og vi arbejder desuden med andre fokusområder såsom poser med tryk, pakketape og afspærringsbånd/minestrimmel med tryk.
Vores hjemmesider hertil er:
www.PoseTrykkeriet.dk
www.TapeTrykkeriet.dk

Vi har desuden agenturet for det store hollandske firma Point to Paper, som er førende i Europa indenfor filigran skæring, laserskæring i papir og andre materialer til fx julekort, fødselsdagskort, uroer mmm. 
www.PointToPaper.dk

Vi deler kontor med endnu et søsterselskab, nemlig KortTrykkeriet, som er specialister i plastikkort med tryk, blokke, sticky notes og notesbøger med tryk, samt f.eks. konturskårne etiketter og plakater med tryk.
Vores hjemmesider hertil er:
www.KortTrykkeriet.dk
www.BlokTrykkeriet.dk
www.CoSign.dk

Tøv ikke med at ringe eller maile til os, hvis du har spørgsmål eller prisforespørgsler.

GDPR