Om Better go Green

Miljørigtige produkter med logotryk…

Miljørigtige produkter med tryk

Miljørigtige produkter der tilbydes med logotryk til din virksomhed, kan være en jungle at overskue.

Fortvivl ikke – vi kan hjælpe dig….

Vi har samlet en bred vifte af produkter, som kan leveres med logotryk, og som du kan købe med god samvittighed.

Vi opsøger, undersøger og indgår løbende aftaler med producenter og samarbejdspartnere som vi har tillid til, og som kan og vil levere en god og ordentlig kvalitet. Det betyder, at når du handler hos os, så får du gode varer til dit miljøbevidste firma, og kan signalere ansvarlighed og omtanke for vores fælles klima.
Brug varerne både i dit firma, dit arbejdsliv generelt eller brug dem som gaver, giveaways eller merchandise.

Er trykfarverne så også miljøvenlige?

Ja, trykfarverne er også miljøvenlige. De trykfarver vi anvender er udelukkende miljøvenlige, -olie eller vandbaserede, både for at skåne miljøet og for de medarbejdere som håndterer trykket.

Vandbaserede trykfarver og transfers

Miljørigtige kvalitetsprodukter

Hvad skal jeg vælge, for at være miljøvenlig?

Det kan kun DU vide. Vi har gjort os umage med at hjælpe dig langt hen ad vejen med oplysning og certificerings dokumenter mv. Så nu kræver det, at du sætter dig ind i, hvad de forskellige certificeringer betyder, og finder ud af, hvad der er mest vigtigt/rigtigt for dig og din virksomhed.

Producenter af miljørigtige materialer og produkter

Det er nemt at finde produkter på nettet med et “grønt” mærke – men holder det hele vejen?
Vi opsøger, undersøger og indgår løbende aftaler med producenter og samarbejdspartnere, og som vi har tillid til, kan levere en god og ordentlig kvalitet. Du vil altså finde en bred vifte af produkter, som du kan få trykt med dit logo eller budskab, men vi udvider sortimentet hele tiden, så hold øje med os…

Hvordan kan du vide, at produkterne er miljørigtige?

Vi har kun interesse i, at levere det bedst mulige på markedet til dig, og erfarer vi, at det er på kanten, så lader vi hellere være med, at tilbyde det!
Derfor undersøger vi nøje med vores sunde fornuft og skeptiske briller, al den tilgængelige information der er om produkterne på forhånd, inden vi tilbyder dem. Ingen er perfekte, så opdager vi, at noget ikke er som lovet, vil det straks blive fjernet fra vores sortiment.

Hvilke miljørigtige produkter kan man få med tryk?

Hos os i Better go Green udvider vi løbende sortimentet, og ved hvert produkt, kan du se, hvilke muligheder der er for tryk af logo, og hvilke certificeringer du med fordel kan få trykt med på dine varer, så du får din omtanke for klimaet med.

Hvad skal man bestille ad gangen?

Idet vores fokus nu engang er, som det er, vil det være meget individuelt. Men for at minimere C02 udledningen, vil der på nogle af produkterne være en vis volumen. Andre produkter kan godt leveres i mindre mængder, men en ellers normal leveringstid på 14 dage vil i nogle tilfælde kunne forlænges med en uges tid, da vi forsøger at samle produktionerne i samtryk for at minimere CO2 udledning. Men ved hvert af produkterne har vi angivet en ca. leveringstid.

Om os

Better go Green er seneste nye tiltag på adressen og er et datterselskab af GET LABELS ApS. Her tilbyder vi miljørigtige produkter med logotryk til din virksomhed, som du kan købe med god, grøn samvittighed.

Med mere end 25 års erfaring i den grafiske branche har vi fået en meget solid erfaring med tryk på rigtig mange produkter. Vi har siden 2011 betjent over 4.000 kunder, som er en bred vifte lige fra små enkeltmandsvirksomheder til store danske børsnoterede koncerner og til det Danske Kongehus. Det har givet os den faglige viden, der skal til for at vejlede dig og styre produktionen sikkert i mål.

Vi har nogle af landets bedste priser på etiketter, og vi arbejder desuden med andre fokusområder såsom poser med tryk, pakketape og afspærringsbånd/minestrimmel med tryk.
Vores hjemmesider hertil er:
www.PoseTrykkeriet.dk
www.TapeTrykkeriet.dk

Vi har desuden agenturet for det store hollandske firma Point to Paper, som er førende i Europa indenfor filigran skæring, laserskæring i papir og andre materialer til fx julekort, fødselsdagskort, uroer mmm.
www.PointToPaper.dk

Vi deler kontor med endnu et søsterselskab, nemlig KortTrykkeriet, som er specialister i plastikkort med tryk, blokke, sticky notes og notesbøger med tryk, samt f.eks. konturskårne etiketter og plakater med tryk.
Vores hjemmesider hertil er:
www.KortTrykkeriet.dk
www.BlokTrykkeriet.dk
www.CoSign.dk

Tøv ikke med at ringe eller maile til os, hvis du har spørgsmål eller prisforespørgsler.

GDPR

Salgs- og leveringsbetingelser