Papirposer af GRÆS med logotryk

Papirposer af GRÆS med logotryk er et stærkt alternativ til almindelige papirposer med logotryk.

Græspapirposerne er produceret af græs og genbrugspapir. Græsmassen der er græsfibre uden kemikalier udgør mindst 40 procent af denne blanding, og afhængigt af produktet bruger papirleverandøren nu op til 51% græspiller til produktionen.

Et ton træmasse kræver ca. 6.000 liter vand og 5.000 kWh energi, men for den samme mængde græsmasse har du kun brug for cirka to liter vand og 137 kWh.

Poseafgift til SKAT , kr. 30 pr. kg. Se NY lov af 20/12-19

Vi tilbyder – du tager beslutningen!

Græspapir poser med logotryk

Materiale: Græspapir poserne er produceret af græs og genbrugspapir. Græsmassen der er græsfibre uden kemikalier udgør mindst 40 procent af denne blanding, og afhængigt af produktet bruger papirleverandøren nu op til 51% græspiller til produktionen.

Disse poser er præfabrikerede, og er også derfor, at du kan få dem i så små oplag. De bliver trykt i flexotryk, og selvom det sjældent sker, KAN der forekomme små unøjagtigheder, da posens format kan variere en anelse, og der er grænser for, hvor nøjagtig pasningen kan være.

Tryk: Pantone U – skala

Læs mere information om græspapir længere nede på siden…
Leveringstid: Ca. 12-15 arbejdsdage
Se PRISER herunder…

100 gr/m2 GRÆSpapir poserMinimum antalPris pr. posePoseafgift pr. poseKliché pr. farve
Str. 18 x 8 x 24 cm Snoede hanke600 stk.Kr. 2,70IngenKr. 450
Str. 32 x 12 x 41 cm Snoede hanke500 stk.Kr. 3,75Kr. 1,20Kr. 500

Hvad er GRÆSpapir?

Fakta om poser i græspapir

Græspapir poserne er produceret af græs og genbrugspapir. Græsmassen der er græsfibre uden kemikalier udgør mindst 40 procent af denne blanding, og afhængigt af produktet bruger papirleverandøren nu op til 51% græspiller til produktionen.

Et ton træmasse kræver ca. 6.000 liter vand og 5.000 kWh energi, men for den samme mængde græsmasse har du kun brug for cirka to liter vand og 137 kWh. For at få papir ud af græsset er en ren mekanisk proces tilstrækkelig – de lufttørrede fibre rengøres, skæres til fiberlængde, males og pelleteres.

Denne proces sparer enorme mængder CO2-emissioner ved produktion af græspapir sammenlignet med konventionelt papir eller papiraffald. Og selv prisen på græsfiber er mere end 40% billigere. Og selvom det ville være muligt at fremstille hvidmalet græspapir, foretrækker de fleste kunder den lysebrungrønne farve, så deres bæredygtige oprindelse forbliver genkendelig.

Genbrug mere

Hjælp andre

Ryd op

Brug fornuften

Send os en direkte forespørgsel

13 + 8 =