Papirposer af GRÆS med logotryk

Papirposer af GRÆS med logotryk er et stærkt alternativ til almindelige papirposer med logotryk.

Græspapirposerne er produceret af græs og genbrugspapir. Græsmassen der er græsfibre uden kemikalier udgør mindst 40 procent af denne blanding, og afhængigt af produktet bruger papirleverandøren nu op til 51% græspiller til produktionen.

Et ton træmasse kræver ca. 6.000 liter vand og 5.000 kWh energi, men for den samme mængde græsmasse har du kun brug for cirka to liter vand og 137 kWh.

Poseafgift til SKAT kr. 31,65 pr. kg.
Kilde: https://www.skm.dk/skattetal/satser/satser-og-beloebsgraenser-i-lovgivningen/emballageafgiftsloven/

Vi tilbyder – du tager beslutningen!

Græspapir poser med logotryk

Materiale: Græspapir poserne er produceret af græs og genbrugspapir. Græsmassen der er græsfibre uden kemikalier udgør mindst 40 procent af denne blanding, og afhængigt af produktet bruger papirleverandøren nu op til 51% græspiller til produktionen.

Tryk: Pantone U – skala

Læs mere information om græspapir længere nede på siden…
Leveringstid: Varierer fra størrelse på posen og antal, så det kan være fra 12-15 arbejdsdage op til ca.5 uger.
KONTAKT os for priser. tlf. 86 7070 7377

Hvad er GRÆSpapir?

Fakta om poser i græspapir

Græspapir poserne er produceret af græs og genbrugspapir. Græsmassen der er græsfibre uden kemikalier udgør mindst 40 procent af denne blanding, og afhængigt af produktet bruger papirleverandøren nu op til 51% græspiller til produktionen.

Et ton træmasse kræver ca. 6.000 liter vand og 5.000 kWh energi, men for den samme mængde græsmasse har du kun brug for cirka to liter vand og 137 kWh. For at få papir ud af græsset er en ren mekanisk proces tilstrækkelig – de lufttørrede fibre rengøres, skæres til fiberlængde, males og pelleteres.

Denne proces sparer enorme mængder CO2-emissioner ved produktion af græspapir sammenlignet med konventionelt papir eller papiraffald. Og selv prisen på græsfiber er mere end 40% billigere. Og selvom det ville være muligt at fremstille hvidmalet græspapir, foretrækker de fleste kunder den lysebrungrønne farve, så deres bæredygtige oprindelse forbliver genkendelig.

Genbrug mere

Hjælp andre

Ryd op

Brug fornuften

Kontakt os i dag

7070 7377

Grenåvej 635 A, 8541 Skødstrup