Papirposer af GRÆS med logotryk

Papirposer af GRÆS med logotryk er et stærkt alternativ til almindelige papirposer med logotryk.

Græspapirposerne er produceret af græs og genbrugspapir. Græsmassen der er græsfibre uden kemikalier udgør mindst 40 procent af denne blanding, og afhængigt af produktet bruger papirleverandøren nu op til 51% græspiller til produktionen.

Et ton træmasse kræver ca. 6.000 liter vand og 5.000 kWh energi, men for den samme mængde græsmasse har du kun brug for cirka to liter vand og 137 kWh.

Poseafgift til SKAT , kr. 30 pr. kg. Se NY lov af 20/12-19

Vi tilbyder – du tager beslutningen!

Græspapir poser med logotryk

Materiale: Græspapir poserne er produceret af græs og genbrugspapir. Græsmassen der er græsfibre uden kemikalier udgør mindst 40 procent af denne blanding, og afhængigt af produktet bruger papirleverandøren nu op til 51% græspiller til produktionen.

Tryk: Pantone U – skala

Læs mere information om græspapir længere nede på siden…
Leveringstid: Varierer fra størrelse på posen og antal, så det kan være fra 12-15 arbejdsdage op til ca.5 uger.
KONTAKT os for priser. tlf. 86 7070 7377

Hvad er GRÆSpapir?

Fakta om poser i græspapir

Græspapir poserne er produceret af græs og genbrugspapir. Græsmassen der er græsfibre uden kemikalier udgør mindst 40 procent af denne blanding, og afhængigt af produktet bruger papirleverandøren nu op til 51% græspiller til produktionen.

Et ton træmasse kræver ca. 6.000 liter vand og 5.000 kWh energi, men for den samme mængde græsmasse har du kun brug for cirka to liter vand og 137 kWh. For at få papir ud af græsset er en ren mekanisk proces tilstrækkelig – de lufttørrede fibre rengøres, skæres til fiberlængde, males og pelleteres.

Denne proces sparer enorme mængder CO2-emissioner ved produktion af græspapir sammenlignet med konventionelt papir eller papiraffald. Og selv prisen på græsfiber er mere end 40% billigere. Og selvom det ville være muligt at fremstille hvidmalet græspapir, foretrækker de fleste kunder den lysebrungrønne farve, så deres bæredygtige oprindelse forbliver genkendelig.

Genbrug mere

Hjælp andre

Ryd op

Brug fornuften

Om os

Better go Green er seneste nye tiltag på adressen og er et datterselskab af GET LABELS ApS. Her tilbyder vi miljørigtige produkter med logotryk til din virksomhed, som du kan købe med god, grøn samvittighed.

Med mere end 25 års erfaring i den grafiske branche har vi fået en meget solid erfaring med tryk på rigtig mange produkter. Vi har siden 2011 betjent over 3.000 kunder, som er en bred vifte lige fra små enkeltmandsvirksomheder til store danske børsnoterede koncerner og til det Danske Kongehus. Det har givet os den faglige viden, der skal til for at vejlede dig og styre produktionen sikkert i mål.

Vi har nogle af landets bedste priser på etiketter, og vi arbejder desuden med andre fokusområder såsom poser med tryk, pakketape og afspærringsbånd/minestrimmel med tryk.
Vores hjemmesider hertil er:
www.PoseTrykkeriet.dk
www.TapeTrykkeriet.dk

Vi har desuden agenturet for det store hollandske firma Point to Paper, som er førende i Europa indenfor filigran skæring, laserskæring i papir og andre materialer til fx julekort, fødselsdagskort, uroer mmm. 
www.PointToPaper.dk

Vi deler kontor med endnu et søsterselskab, nemlig KortTrykkeriet, som er specialister i plastikkort med tryk, blokke, sticky notes og notesbøger med tryk, samt f.eks. konturskårne etiketter og plakater med tryk.
Vores hjemmesider hertil er:
www.KortTrykkeriet.dk
www.BlokTrykkeriet.dk
www.CoSign.dk

Tøv ikke med at ringe eller maile til os, hvis du har spørgsmål eller prisforespørgsler.

GDPR